Verwarming

SAMSUNGVan de Pol is een installatiebedrijf, gespecialiseerd op het gebied van verwarming voor zowel particulier als bedrijven. Zowel dikwandig als dunwandige installaties.

Ook leveren wij verschillende merken combi- HR ketels, (REMEHA , NEFIT) en (design-) radiatoren, vloerverwarming, boilers, thermostaat kranen.

Wat ook bijdraagt aan een aangenaam kleefklimaat is een vloerverwarming Deze toepassing is zeer gewild door de praktische, maar vooral ook door de comfortabele eigenschappen. Geen obstakels van radiatoren en/of leidingen. De gehele vloer wordt gelijkmatig verwarmd en heeft als voordeel lagere stookkosten en het gevoel van een aangenaam klimaat.

In sommige gevallen is vloerverwarming niet mogelijk, ook dan kan de temperatuur op verschillende manieren tot stand komen. Met mooie design radiatoren, Low temperature radiatoren (energie zuinig) en plintcovectoren.

Al deze voorkomende werkzaamheden worden door van de Pol installaties uitgevoerd.

Onderhoud en storingen aan uw ketel, boiler, geiser, gevelkachels, behoren periodiek gecontroleerd te worden op vervuiling en werking. En uw cv installatie moet ook gecontroleerd worden op goede werking en waterdruk. Voor periodiek onderhoud en controllers van uw installatie, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij adviseren en brengen advies uit voor de juiste keuze van uw cv ketel. Voor bovenstaande toepassingen, kunt u altijd vrijblijvend informatie inwinnen door ons te contacteren of via contact gegevens van de website. (klik hier).

Solar Free EnergyWarmte en Warmwater met zonne-energie

De solar II is een zonneboilersysteem voor warmwater of verwarming.
Via een gesloten circuit wordt het sanitair water in de voorraadboiler verwarmd (afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht) tot wel 80 / 90 graden.
De boiler wordt aangesloten op uw (bestaande) HR-ketel. Op zonnige dagen wordt het water voor douche, bad, keuken, wasmachine volledig duurzaam verwarmd met zonne-energie.

Jaarlijkse opbrengst aan zonne-energie van de Solar-line.

  • 3.5 GJ met één zonnecollector.
  • 4.8 GJ met twee zonnecollectoren.
  • 11.9 GJ met drie zonnecollectoren.